ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Nomads: Αυτοί είναι οι δέκα που μπήκαν στην ένωση- Τρεις παίκτες αποχαιρέτησαν τη Μαδαγασκάρη (βίντεο)

Nomads: Αυτοί είναι οι δέκα που μπήκαν στην ένωση- Τρεις παίκτες αποχαιρέτησαν τη Μαδαγασκάρη (βίντεο)

Σημαντικές αλλαγές έγιναν χτες στο Nomads 2, καθώς 3 παίκτες αποχώρησαν με αποτέλεσμα να μείνουν μόνο 10 παίκτες στο παιχνίδι, οι οποίοι πλέον θα αγωνίζονται για τον εαυτό τους, καθώς οι ομάδες ενώθηκαν.

Το κοινό, λοιπόν, χτες ψήφισε τους 5 παίκτες που παρέμειναν εν τέλει στο παιχνίδι και μπήκαν στην Ενωση, ενώ ακόμη 5 παίκτες είχαν ήδη εξασφαλίσει την παραμονή τους στο παιχνίδι από την προηγούμενη εβδομάδα.


Οι συνολικά 10 παίκτες που πέρασαν και μπήκαν στην ομάδα της Ένωσης είναι οι: Άγγελος Χαριστέας, Γιάννης Σπαλιάρας, Αθηνά Κωστοπούλου, Ντάρια Τουρόβονικ, Χρήστος Βασιλόπουλος, η Μαριάννα Καμαρωτάκη, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος,ο Γρηγόρης Μόργκαν, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Mike.


Αυτοί που δεν τα κατάφεραν και φεύγουν από το παιχνίδι είναι οι: Αλέξανδρος Σήαρς, Ορέστης Τσάνγκ, Νάσος Παπαργυρόπουλος.


Μάλιστα ο Γιάννης Σπαλιάρας συγκινήθηκε μόλις ανακοινώθηκε πως ο φίλος του, Ορέστης Τσανγκ αποχωρεί απο το παιχνίδι και δεν κράτησε τα δάκρυά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.