ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

GNTM: Η Ξανθούλα «βγάζει μαχαίρια» για συμπαίκτριά της – «Μου έκανε πολύ έντονη επίθεση και δεν με πολυχώνευε» (βίντεο)

GNTM: Η Ξανθούλα «βγάζει μαχαίρια» για συμπαίκτριά της – «Μου έκανε πολύ έντονη επίθεση και δεν με πολυχώνευε» (βίντεο)

Το μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλα όσα έγιναν στο ριάλιτι μόδας του Star.

Αρχικά, αναφέρθηκε στα σχόλια που δεχόταν στο GNTM, τονίζοντας: «Ο καθένας έχει τη γνώμη του, αλλά όταν προσβάλλεις τον άλλον δεν είναι κάτι ωραίο. Κάναμε υπομονή, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να βγεις και να πεις αυτό που σου συμβαίνει».

Όσο για το αν ο διαβήτης ήταν η μόνη αφορμή για να αποχωρήσει από το παιχνίδι, εξομολογήθηκε: «Είχα πει ότι ήθελα να αποχωρήσω διότι ένιωθα ότι μέσα από αυτό αλλοιωνόμουνα. Αυτό το ξεκατίνιασμα που γινόταν τις τελευταίες ημέρες δεν το κάνω στην Ξανθή, οπότε δεν το έκανα και επειδή αυτό απέχει από τον κόσμο του modeling ήθελα να φύγω. Ήρθε και η υγεία μου. Ο διαβήτης είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα το οποίο επηρεάζεται από ψυχολογικούς παράγοντες».

Όσο για την κόντρα της με την Ειρήνη Ερμίδου, αποκάλυψε: «Εγώ δεν το έβλεπα τόσο ανταγωνιστικά. Ναι μεν θα υπάρξει νικήτρια, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω κάποιες συμπεριφορές που έβλεπα. Πολλά κορίτσια δεν με συμπάθησαν. Η Ειρήνη Ερμίδου μου έκανε πολύ έντονη επίθεση και δεν με πολυχώνευε, αλλά τι να κάνω»; Και παράλληλα συμπλήρωσε: «Δε νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσω μαζί της. Δεν είναι ένας άνθρωπος η Ειρήνη που θα βγω μαζί της για καφέ και θα τα πούμε σαν φίλες».

Η Ξανθούλα σχολίασε και την “τριάδα φωτιά” λέγοντας πως τα δύο κορίτσια επηρεάζονταν από τη Μέγκι: «Θεωρώ ότι η Εύη και η Μικαέλα επηρεαζόντουσαν από τη Μέγκι», ενώ για τη Μικαέλα τόνισε: «Δε θεωρώ ότι έχει επηρεαστεί τόσο πολύ πια από τη Μέγκι και είχε αλλοιωθεί όλη η εικόνα αυτή».

Τέλος, αναφέρθηκε στις “επιθέσεις” που δέχεται στο διαδίκτυο αλλά και στα κορίτσια του GNTM που θα έκανε παρέα: «Στα social media λένε τα γνωστά, φάε κανένα σουβλάκι! Θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω παρέα με τη Μαριάννα Πενέση, την Αμανατίδου και την Τσεκουρίδου, την Στεργιανού, την Αγάπη, την Καζαριάν, είναι πολλά κορίτσια»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.