ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Είναι οριστικό! Ποιο είναι το κανάλι στο οποίο επιστρέφει το «Λόγω Τιμής», 20 χρόνια από την πρεμιέρα του στο Mega

Είναι οριστικό! Ποιο είναι το κανάλι στο οποίο επιστρέφει το «Λόγω Τιμής», 20 χρόνια από την πρεμιέρα του στο Mega

Τέλος μάλλον δίνεται στην αγωνία των φίλων της αγαπητής σειρά «Λόγω Τιμής» σχετικά με το που θα προβληθεί ο δεύτερος κύκλος των επεισοδίων.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το σίριαλ της Μιρέλλας Παπαϊκονόμου, θα προβληθεί στο ΣΚΑΪ, ο οποίος τελικά κέρδισε την αναμέτρηση από τα υπόλοιπα κανάλια που την διεκδικούσαν, πείθοντας τους συντελεστές.

Η αγωνία ξεκίνησε από την ημέρα που κυκλοφόρησε το trailer της μεγάλης επιστροφής και η απορία που είχαν όλοι είναι ποιο θα είναι το κανάλι που θα προβάλλει το «Λόγω Τιμής».

Αρχικά οι δημιουργοί σκέφτηκαν το ενδεχόμενο να ανέβει στο Youtube σε περίπτωση που δεν βρισκόταν σταθμός να το αγοράσει.

Να θυμιθούμε ότι οι ήρωες της σειράς της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, «Λόγω Τιμής» ήταν μία παρέα φοιτητών από την Πάτρα, και έκανε πρεμιέρα στο Mega, το 1996. Ο Μάνος (Άλκης Κούρκουλος), η Ηρώ (Βίκυ Βολιώτη), η Μάνια (Χριστίνα Αλεξιανάν) ο Μιχάλης (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), η Αθηνά (Αγγελική Δημητρακοπούλου), ο Άρης (Γιώργος Πυρπασόπουλος) και ο Βασίλης (Δημήτρης Αλεξανδρής) επιστρέφουν μετά από 20 χρόνια στη μικρή οθόνη.

Να πούμε ότι η ομάδα στη συνέχεια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Mega, είναι ίδια. Το σενάριο υπογράφει και πάλι η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και τη σκηνοθεσία ο Λάμπης Ζαρουτιάδης. Ο σκηνοθέτης του «Λόγω Τιμής» ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με το σενάριο του πρώτου επεισοδίου.

Η Χριστίνα Αλεξιανάν ανέβασε μία φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την Αγγελική Δημητρακοπούλου από την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στη σειρά, γράφοντας: «20 χρόνια πριν…Λόγω Τιμής…Αναμνήσεις…Είμαστε πίσω!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι πολύ συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και μεγάλη η δική μου συγκίνηση που ξαναμπαίνω στις ζωές των παιδιών, αυτών των χαρακτήρων που γέννησα και τόσο αγάπησα», ανέφερε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.