ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δεν φαντάζεστε πως έγινε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό- «Λούστηκε» με ζάχαρη άχνη (βίντεο)

Δεν φαντάζεστε πως έγινε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό- «Λούστηκε» με ζάχαρη άχνη (βίντεο)

Ενα απίστευτο ατύχημα είχε η Φαίη Σκορδά στην κουζίνα του Πρωινού, την ώρα που έφτιαχνε κέικ μαζί με τον σεφ της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, όταν η παρουσιάστρια προσπάθησε να διαχειριστεί το μίξερ που ανακάτευε τα υλικά του κέικ, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά για εκείνη.

Κι αυτό γιατί μόλις η Φαίη Σκορδά πάτησε το κουμπί για να αρχίσει το χτύπημα, τότε αυτό μετά από λίγο άρχισε να ανεβάζει ταχύτητα με αποτέλεσμα όλο το αλεύρι να καταλήξει στο φόρεμα της παρουσιάστριας.

Μάλιστα για κακή της τύχη το φόρεμα που φορούσε ήταν μαύρο και είχε καλυφθεί με ζάχαρη άχνη από την μέση και κάτω.

Η παρουσιάστρια στην αρχή έβαλε τις φωνές μόλις είδε το μείγμα να εκτοξεύεται κατά πάνω της, αλλά στην συνέχεια άρχισε να γελά, ρωτώντας τους συναδέλφους «τι κοιτάτε», καθώς όλοι είχαν σκάσει στα γέλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.