ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

GNTM: Πρώην παίκτρια «τα χώνει» στην Η. Παπαγεωργίου – «Είπε άσχημα πράγματα για εμένα – Ντροπή της!» (βίντεο)

GNTM: Πρώην παίκτρια «τα χώνει» στην Η. Παπαγεωργίου –  «Είπε άσχημα πράγματα για εμένα – Ντροπή της!» (βίντεο)

Η Μικάελα τα έβαλε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την οποία κατηγόρησε για σχόλια που, όπως είπε έκανε, στη φωτογράφιση του GNTM με τα παιδάκια.

Η Μικαέλα είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν η Ηλιάνα έχει κάνει όντως τόση μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό. Δεν έχουμε και την ίδια ηλικία. Πολλοί βέβαια έχουν πει ότι δεν έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα. Νομίζω ότι η Ηλιάνα όντως έχει κάτι μαζί μου. Δεν θέλω να μιλάω πολύ για την Ηλιάνα. Γιατί είδα στην τηλεόραση ότι είπε κάποια άσχημα πράγματα για μένα. Που αυτά δεν τα λες. Με σχολίασε ως μαμά στη φωτογράφιση με τα παιδάκια. Εντάξει. Ντροπή της. Εγώ πολλές φορές αντιδρούσα με θυμό, γιατί είχα θυμό μέσα μου που δεν μιλούσα με το παιδί μου. Περίμενα να μιλάω με το παιδί μου κάθε δύο μέρες και μιλούσα κάθε δέκα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.