ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο παίκτης σε MasterChef και «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που έγινε viral (βίντεο)

Ο παίκτης σε MasterChef και «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που έγινε viral (βίντεο)

Viral έχει γίνει αυτός ο άνδρας που, απ’ ό,τι φαίνεται, έχει αποφασίσει να δείξει σε όλη την Ελλάδα τα ταλέντα του.

Ο λόγος για τον Αρη Χρονά, ο οποίος είχε κοψοχολιάσει τους κριτές του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με τα επικίνδυνα κόλπα του με μαχαίρι.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος τότε είχε καταφέρει να πάρει και τα τρία «Χ» των κριτών, καθώς τα έκανε μαντάρα στο πλατό.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=asJKWigtTrk

Κι αυτό γιατί όχι μόνο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο μπαλόνι με το μαχαίρι του, αλλά δεν είχε το παραμικρό σημάδι, στοχεύοντας αλλού γι΄αλλού.

«Πραγματικά θα σε περνούσα αν έβγαινε από εκεί πίσω ένας με καρφωμένος μαχαίρι», σχολίασε τότε ο Σάκης Τανιμανίδης θέλοντας να δείξει έτσι πόσο χάλια τα πήγε.
Ωστόσο οι χρήστες του Facebook έκαναν την έρευνά τους και ανακάλυψαν πως αυτή δεν ήταν η παρθενική εμφάνιση του Αρη Χρονά στην τηλεόραση.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=U3NionV9PtE

Ο σεφ είχε εμφανιστεί ξανά σε ριάλιτι, αυτή την φορά στο MasterChef που έγινε πέρσι, κάνοντας πάλι τα κόλπα του με τα μαχαίρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ιστορία ο Αρης Χρονάς μαγείρεψε καρμπονάρα στους κριτές, οι οποίοι όχι μόνο δεν έμειναν ευχαριστημένοι, αλλά τον έκραξαν που προτίμησε να κάνει κόλπα, αντί να τους παρουσιάσει ένα γευστικό πιάτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.