ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

My Style Rocks: Παίκτρια αποκοιμήθηκε on air και την ξύπνησαν οι κριτές (βίντεο)

My Style Rocks: Παίκτρια αποκοιμήθηκε on air και την ξύπνησαν οι κριτές (βίντεο)

Όση ώρα η κριτική επιτροπή του My Style Rocks σχολίαζε το outfit παικτριας, μία άλλη παικτρια, η Χριστίνα Παπαδέλη, κοιμόταν στην καρέκλα.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος την εντόπισε και την φώναξε προκειμένου να την ξυπνήσει, ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης χτυπούσε ένα κουδουνάκι.

Η Χριστίνα Παπαδέλη ξύπνησε από τον λήθαργο και μόλις κατάλαβε ότι την πήρε ο ύπνος στην καρέκλα της έβαλε τα γέλια. Βέβαια, όπως αποκάλυψε η κριτική επιτροπή και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν είναι η μόνη παίκτρια που την έχει πάρει ο ύπνος κατά τη διάρκεια της εκπομπής!

Δείτε το video:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=zbtBMqtieC4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.