My Style Rocks: Τους τα «έχωσε» ο Στέλιος Κουδουνάρης- Κλαίγοντας έφυγε η Μαρία Λέκα από το πλατό (βίντεο)

My Style Rocks: Τους τα «έχωσε» ο Στέλιος Κουδουνάρης- Κλαίγοντας έφυγε η Μαρία Λέκα από το πλατό (βίντεο)

Τα απρόοπτα δεν έλειψαν γι’ ακόμα μία φορά στο πλατό του My Style Rocks. «…γι’ αυτό ανταλλάζετε πεντάρια με τη Μαρία;» είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης στην Εύα Μπάση και ξεκίνησε μια πολύ μεγάλη κουβέντα.

Η Εύα Μπάση και η Μαρία Λέκα έβαλαν τα κλάματα, με τους Δημήτρη Αργυρόπουλο και Μπέττυ Μαγγίρα να σηκώνονται και να τις αγκαλιάζουν για να ηρεμήσουν. Στη συνέχεια ο Στέλιος Κουδουνάρης σχολίασε την στυλιστική επιλογή της Εύας Μπάση και ξέσπασε κατά της ίδιας και της Λέκα.

«Με έχετε εκνευρίσει πάρα πολύ. Βασικά, με έχετε στεναχωρήσει πάρα πολύ, αλήθεια σας λέω. Εσύ και η Μαρία με έχετε στεναχωρήσει πάρα πολύ. Δεν θέλω να σας λέω τίποτα. Άλλα σας λέμε, άλλα καταλαβαίνετε, πραγματικά, αυτές τις μέρες. Αντί να ασχολείστε με τα γύρω γύρω και τον ένα βαθμό πάνω και τον ένα βαθμό κάτω, αφού δεν παίζει ρόλο όπως λες, βάλτε τα δυνατά σας να ξεπεράσετε τους εαυτούς σας», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης στην Εύα Μπάση και εν συνεχεία ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος.


Μ.Λ.: Αν είναι κάποιος που έχει στεναχωρηθεί περισσότερο είμαι σίγουρα εγώ και επίσης είμαι κοπέλα που πραγματικά έχω ακούσει ότι και να μου έχετε πει.

ΣΤ.Κ.: Χθες προσπαθούσαμε να σου μιλήσουμε, εσένα τα μούτρα σου ήταν στο πάτωμα, δεν μας μίλαγες, δεν μας κοίταγες και έρχεσαι σήμερα και μας λες “μου είπατε να μην πειραματίζομαι γιατί δεν μου πάνε”. Έτσι σου είπαμε; Βάλε να δεις το επεισόδιο, άκουσε αυτά που σου είπαμε και μετά έλα να μας πεις τι σου είπαμε και τι όχι. Δεν σου είπαμε να μην πειραματίζεσαι.

Δ.Α.: Όταν σου μιλάγαμε χθες και ήσουν με τα μούτρα κατεβασμένα κάτω και είχες αυτή την αγένεια απέναντι σε μας, δεν άκουγες τίποτα…

Μ.Λ.: Άκουγα τα πάντα, δεν ήταν αγένεια. Ωραία, αν ήμουν αγενής, με συγχωρείτε.

Στη συνέχεια, η Μαρία Λέκα δεν άντεξε, έβαλε τα κλάματα και αποχώρησε από το πλατό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.