Η ιστορία της Ελένης Μενεγάκη που μετέφεραν στους «Δύο Ξένους» (βίντεο)

Η ιστορία της Ελένης Μενεγάκη που μετέφεραν στους «Δύο Ξένους» (βίντεο)

Αποκαλύψεις για μια ιστορία της Ελένης Μενεγάκη που μετέφεραν στην σειρά «Δύο Ξένοι», ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Την αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Αποστόλου μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

«Η Ελένη για μένα είναι φαινόμενο. Είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που έχω συναντήσει στην ελληνική τηλεόραση. Επειδή είχε σχέση με τον Αλέξανδρο από το Πάτερ Ημών ή όταν καμιά φορά μιλούσαν στο τηλέφωνο ή έπαιρνε και η ίδια και έλεγε πολύ γέλασα με αυτό, να δεις τι είχα κάνει εγώ. Και μας ξεδίπλωνε πράγματα, τα οποία εμείς τα βάζαμε, τα είχαμε κρατήσει σε ένα χαρτί και κάναμε τη διασπορά μέσα στα επεισόδια.

Νομίζω ότι είχαμε κάνει αυτό την πρώτη φορά που εμφανίστηκε ο Κιάμος ήταν σε εμάς, που έκανε έναν σοβαρό έντεχνο. Κάποια στιγμή μας είχε πει η Ελένη μια ιστορία που της είχαν φέρει στην εκπομπή έναν έντεχνο που δεν καταλάβαινε τίποτα και είχε μουδιάσει από τη βαρεμάρα και περίμενε να έρθει κάποια άλλη πιο ελαφριά και μας έδωσε τη σκηνή σχεδόν έτσι όπως την περιέγραψε τελείως έτοιμη».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.