My Style Rocks: Κ. Σπυροπούλου και Ξένια διαγράφουν κόντρες του Survivor και ξανασυναντιούνται (βίντεο)

My Style Rocks: Κ. Σπυροπούλου και Ξένια διαγράφουν κόντρες του Survivor και ξανασυναντιούνται (βίντεο)

Οι REC βρέθηκαν στο πλατό του My Style Rocks και πολλοί θυμήθηκαν τις «κακίες» της τραγουδίστριας Ξένιας για την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όταν και οι δύο συμμετείχαν στο Survivor.

Η Ξένια είχε κατηγορήσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για «θέατρο» επειδή έκανε παρέα με τα αγόρια του ριάλιτι στην παραλία, ενώ στο Survivor Πανόραμα είχε πει μεταξύ άλλων πως μιλούσαν αναγκαστικά.

«Ηταν πολύ διπλωμάτης, ήξερε να διαχειριστεί τον τρόπο που μιλούσε, είχε παραπάνω εμπειρία. Πρόσεχε την εικόνα της μπροστά από τις κάμερες. Ήταν άλλος χαρακτήρας μπροστά και άλλος πίσω. Εγώ ήμουν ίδια μπροστά και πίσω από τις κάμερες, δεν άλλαζα ποτέ. Δεν υπάρχει κάτι μεγάλο, κάτι σοβαρό που να έχει γίνει. Μιλάγαμε αναγκαστικά», είχε πει η Ξένια.

Ολα αυτά, ωστόσο, φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν και οι δυο τους μάλλον τα έχουν ξεχάσει.

«Καλώς τους, καλή χρονιά. Ξεκινάω με τον Άρη, αλλά έχουμε εδώ την Survivor, το κορίτσι μας...», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καλωσορίζοντας το συγκρότημα, ενώ στη συνέχεια, αναφέρθηκαν και στα κιλά που έχει καταφέρει να διατηρήσει η Ξένια μετά το ριάλιτι επιβίωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.