ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Κατεβάζει διακόπτες» εκπομπή του ΣΚΑΙ – Το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας

«Κατεβάζει διακόπτες» εκπομπή του ΣΚΑΙ – Το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας

Ρολά κατεβάζει τηλεοπτική εκπομπή, σχεδόν ενάμισι χρόνο μετά την αρχική της προβολή στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ

Πρόκειται για την εκπομπή της Σάσας Σταμάτη «Ooh la la», που κατεβάζει αυλαία οριστικά, το προσεχές Σάββατο όταν και θα βγει για τελευταία φορά στον αέρα.

Η γνωστή παρουσιάστρια σύμφωνα με το zappit.gr, ενημερώθηκε για το τέλος του Ooh la la! το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε με στελέχη του σταθμού.

Σύμφωνα με τις αλλαγές που θα γίνουν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ τα Σαββατοκύριακα λόγω του Survivor, δυστυχώς δεν μπόρεσε να βρεθεί χρόνος για την εκπομπή.

Με το Power of Love Gala να προβάλλεται κάθε απόγευμα Κυριακής, όλες οι εκπομπές εκείνης της ημέρας περνούν πλέον στη μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη του Σαββάτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θέμα αποχώρησης της Σάσας Σταμάτη δεν υφίσταται προς το παρόν, η ίδια παραμένει κανονικά στο δυναμικό του σταθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη γίνει συζητήσεις για κάποια καλοκαιρινή εκπομπή, ακόμα και για την παρουσίαση του My Style Rocks 3!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.