Σοφία Παυλίδου: Αποκάλυψε άγνωστη ιστορία με τον Θέμο Αναστασιάδη

Σοφία Παυλίδου: Αποκάλυψε άγνωστη ιστορία με τον Θέμο Αναστασιάδη

Ένα άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Θέμο Αναστασιάδη αποκάλυψε η Σοφία Παυλίδου.

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε καλεσμένη το Σάββατο το πρωί η Σοφία Παυλίδου. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην περίοδο μετά το διαζύγιο της από τον Χρήστο Φερεντίνο κατά την οποία φοβόταν να εμφανιστεί σε πρεμιέρες και να κάνει εμφανίσεις γιατί δεν ήθελε να την ρωτήσουν για τον χωρισμό από το γνωστό παρουσιαστή.

Με αφορμή αυτό αποκάλυψε ένα σκηνικό με τον Θέμο Αναστασιάδη: «Στον Θέμο λοιπόν είχα πάει και ο Θέμος ήταν βαθιά ευγενικός άνθρωπος πέρα από πολύ ευφυής. Πάντα με άγχωναν οι συνεντεύξεις στον Θέμο γιατί πολύ εύκολα σε έφερνε τούμπα. Θα σας περιγράψω ένα σκηνικό: την πρώτη φορά που είχα πάει ο Θέμος έγραφε το απόγευμα και το βράδυ έπαιζε η εκπομπή.

Εκείνη την μέρα που πήγα εγώ ήταν πολλοί καλεσμένοι και δεν κατάφερα εγώ να μπω στην εκπομπή. Την άλλη μέρα το πρωί δέχτηκε μια τεράστια ανθοδέσμη στο σπίτι μου με μια κάρτα που μου ζητούσε συγγνώμη γιατί δεν έπαιξε το δικό μου το κομμάτι το βράδυ στην εκπομπή. Ήταν πολύ ευγενικό αυτό που έκανε και με είχε συγκινήσει. Την επόμενη φορά φοβόμουν πάρα πολύ, ήταν η πρώτη φορά που έβγαινε μετά το διαζύγιο, αλλά δεν με εξέθεσε και ο Θέμος.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.