Αυτό το αντικείμενο «έκλεψε» ο Joey από το πλατό όταν τέλειωσαν τα «Φιλαράκια» (βίντεο)

Αυτό το αντικείμενο «έκλεψε» ο Joey από το πλατό όταν τέλειωσαν τα «Φιλαράκια» (βίντεο)

Μπορεί τα «Φιλαράκια» να τελείωσαν πριν από περίπου 15 χρόνια, αλλά όχι μόνο συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο, αλλά αυξάνουν συνεχώς το κοινό τους. Και κάθε λίγο και λιγάκι, μια νέα αποκάλυψη έρχεται να δώσει νέο ενδιαφέρουν για την πιο αγαπημένη κωμωδία στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης.

Ο Matt LeBlanc, που μάλλον τον ξέρετε περισσότερο με το όνομα Joey, βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή που Jimmy Fallon «The Tonight Show». Εκεί αποκάλυψε πως κάποιος «έκλεψε» το original μπαλάκι από το περίφημο ποδοσφαιράκι του Joey και του Chandler, αλλά και τον πίνακα που ήταν κρεμασμένος πάνω στην πόρτα, μετά το τέλος της σειράς.

Ο «κλέφτης» δεν ήταν άλλος από τον ίδιο. Με την διαφορά ότι κράτησε το μαπλάκι από το ποδοσφαιράκι, αλλά το πινακάκι για τα μηνύματα, το χάρισε σε έναν ηλεκτρολόγο, κάτι που μάλλον μετάνιωσε, αφού θα μπορούσε να το πουλήσει σε καλή τιμή.

Πάντως το θρυλικό «fussball» δεν μπόρεσε να το αποχωριστεί. Και καλά έκανε, γιατί είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αντικείμενα που παραπέμπουν στον Joey, τον ρόλο που άλλαξε την ζωή του.

Δείτε το βίντεο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.