Eurovision: Υπαρκτό το σενάριο να ακυρωθεί το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα

Eurovision: Υπαρκτό το σενάριο να ακυρωθεί το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα

Ορατός ο κίνδυνος να ακυρωθεί το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα στη φετινή Eurovision.

Τι συμβαίνει με την ελληνική συμμετοχή στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision; Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, η Κατερίνα Ντούσκα θα είναι εκείνη που εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 64o διαγωνισμό τραγουδιού που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Τελ Αβίβ. Ωστόσο, η ΕΡΤ δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό; Σύμφωνα με τους κανονισμούς της EBU, το τραγούδι που θα συμμετέχει στο μουσικό διαγωνισμό πρέπει να έχει οριστικοποιηθεί μέχρι την 11η Μαρτίου 2019 και δεν πρέπει να έχει παρουσιαστεί δημόσια πριν από την 1η Σεπτεβρίου 2018.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» η Κατερίνα Ντούσκα έχει τραγουδήσει το εν λόγω τραγούδι σε live της νωρίτερα από τη προκαθορισμένη ημερομηνία. Έτσι, κινδυνεύει να ακυρωθεί, παρόλο που η ηχογράφηση έχει ήδη γίνει. Με αυτό το δεδομένο, η τραγουδίστρια καλείται ή να ηχογραφήσει ξανά το τραγούδι με πολλές μετατροπές, ώστε να είναι εντελώς διαφορετικό, ή να γράψει ένα νέο τραγούδι.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.