ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Κόβεται» το Power of Love: Απογοητευτικά τα νούμερα τηλεθέασης

«Κόβεται» το Power of Love: Απογοητευτικά τα νούμερα τηλεθέασης

Πέρσι το Power Of Love έφτασε στην κορυφή της τηλεθέασης, ωστόσο φέτος η πορεία του δεν είναι ανάλογη με αποτέλεσμα να έχει βάλει σε σκέψεις την διοίκηση του ΣΚΑΪ για «κόψιμο».

Σύμφωνα με την στήλη «Τυπολογίες», τα δεδομένα της συνεργασίας του καναλιού του Φαλήρου με την Acun Media, του Ατζούν Ιλιτζαλί, εισέρχονται σε νέα βάση, καθώς η μεταξύ τους συμφωνία λήγει στο τέλος της σεζόν και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει πρόθεση για ανανέωση.

Εκτός από τα χαμηλά νούμερα του Power Of Love και η απογοητευτική πορεία του Survivor έχει προκαλέσει «πονοκεφάλους» στο Φάληρο και ίσως να είναι το τελευταίο reality επιβίωσης που βλέπουμε φέτος.

Το ρεπορτάζ θέλει το ριάλιτι αγάπης να ολοκληρώνει τον κύκλο του στον ΣΚΑΪ άμεσα, ενώ άγνωστη παραμένει η τύχη του «Survivor».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΣΚΑΪ από τη μεριά του, σκοπεύει να επενδύσει περισσότερο σε προγράμματα του στυλ «Ράδιο Αρβύλα και «Βινύλιο», καθώς η ανταπόκριση του κοινού είναι μεγάλη, την ώρα μάλιστα που μιλάμε για σαφώς πιο ποιοτικά προγράμματα, τα οποία δεν σχολιάζονται αρνητικά από το σύνολο του τηλεοπτικού κοινού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.