Σόκαρε Αμερικανός παρουσιαστής: «Έχω να πλύνω τα χέρια μου δέκα χρόνια»

Σόκαρε Αμερικανός παρουσιαστής: «Έχω να πλύνω τα χέρια μου δέκα χρόνια»

Παρουσιαστής μεγάλου αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου παραδέχτηκε στον αέρα πως δεν έχει πλύνει τα χέρια του εδώ και δέκα χρόνια!

Ο παρουσιαστής του Fox, Πιτ Χέγκσεθ παραδέχθηκε στον «αέρα» ότι δεν έχει πλύνει τα χέρια του τα τελευταία 10 χρόνια, επειδή «τα μικρόβια δεν είναι κάτι αληθινό»!

«Εχω αποφασίσει για το 2019 να λέω στον “αέρα” ότι και εκτός “αέρα”. Δεν νομίζω ότι έχω πλύνει τα χέρια μου εδώ και δέκα χρόνια», είπε ο Χέγκσεθ. Οι συμπαρουσιαστές του άρχισαν να γελούν, αν και η μία φώναξε «Κάποιος να με βοηθήσει», ενώ πίσω από τις κάμερες ακούστηκαν επιφωνήματα… σοκ.

«Αλήθεια, δεν πλένω τα χέρια μου. Τα μικρόβια δεν είναι κάτι αληθινό. Δεν τα βλέπω, οπότε δεν είναι πραγματικά», ήταν η απίθανη εξήγηση του παρουσιαστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι πάντως να απορεί τι… σοκ θα έχει πάθει ο Ντόναλντ Τραμπ ακούγοντας κάτι τέτοιο. Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει δώσει στο Fox περισσότερες συνεντεύξεις από ότι σε οποιοδήποτε άλλο μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο, μεταξύ άλλων και στον Χέγκσεθ. Ομως, ο Τραμπ έχει παραδεχθεί αρκετές φορές ότι είναι μικροβιοφοβικός. «Είμαι τρελός με το πλύσιμο των χεριών. Νιώθω πολύ καλύτερα όταν έχω πλύνει προσεκτικά τα χέρια μου, κάτι που κάνω όσο περισσότερο γίνεται», έχει δηλώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.