ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βίντεο: Τον έδιωξαν από το Power of Love και έγινε χαλασμός – «Βούλωσέ το»!

Βίντεο: Τον έδιωξαν από το Power of Love και έγινε χαλασμός – «Βούλωσέ το»!

Τι και αν η αποχώρηση της Μαργαρίτας Νέρτζη προκάλεσε μεγάλη ένταση στο Power of Love, στο επεισόδιο της Δευτέρας; Η απρόσμενη εξέλιξη της Τρίτης δημιούργησε ένα σκηνικό άνευ προηγουμένου στο παιχνίδι, με αλληλοκαρφώματα, «επιθέσεις», φωνές και κλάματα!

Όταν η Μαρία Μπακοδήμου από το σπίτι των κοριτσιών, ανακοίνωσε στα αγόρια ότι οι κοπέλες μόλις ολοκλήρωσαν μια ψηφοφορία, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει ποιος θα αποχωρήσει άμεσα από το Power of Love, όλοι πάγωσαν. Η Μαρία άρχισε να φανερώνει μία μία τις ψήφους, οι οποίες μοιράστηκαν ανάμεσα στον Φίλιππο και τον Παύλο και το «πανηγύρι» ξεκίνησε.

«Τα φιλιά μου κορίτσια! Λένα μη βάλεις τα κλάματα, δεν θέλω να στεναχωριέσαι γλυκιά μου!», είπε ο Παύλος Παπαδόπουλος.

«Ό,τι θέλω θα κάνω! Δεν στεναχωριέμαι για σένα γλυκέ μου!», απάντησε εκείνη.

«Βούλωσέ το! Αγνόησέ τον!», προέτρεψε την Έλενα η Ζένια.

Τελικά, επειδή οι δύο παίκτες ισοψήφισαν, ακολούθησε φανερή ψηφοφορία μεταξύ των αγοριών και ο Παύλος Παπαδόπουλος αποχώρησε από το σπίτι.

Δείτε όλο το σκηνικό:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.