ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Γκάφα του OPEN: Στο web tv είχε ανέβει η συνομιλία Τσίπρα – Στάη!

Γκάφα του OPEN: Στο web tv είχε ανέβει η συνομιλία Τσίπρα – Στάη!

Τι συνέβη τελικά με το βίντεο που είδαμε στο «Ράδιο Αρβύλα» με τον επίμαχο διάλογο του Αλέξη Τσίπρα με την Έλλη Στάη;

Ένας μεγάλος θόρυβος για την υποτιθέμενη «διαρροή-υποκλοπή» από τους Ράδιο Αρβύλα, σίγησε απότομα μετά την ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη.

Διαβάσαμε κατηγορίες για «υποκλοπή υλικού», τα οποία υιοθέτησε και η ίδια η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΟΡΕΝ. Η αλήθεια όμως είναι, όπως προκύπτει από την αποκάλυψη που έκαναν οι ίδιοι οι «Ράδιο Αρβύλα», πολύ πιο απλή.

Ο διάλογος είχε ανέβει στο …web tv του OPEN. Ο Αντώνης Κανάκης με την ομάδα του εντόπισαν το συγκεκριμένο στιγμιότυπο και το «τσίμπησαν» από εκεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άρα, μάλλον μιλάμε για γκάφα του σταθμού…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.