ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τέλος το «Τατουάζ»: Αυτό είναι το e-mail που εστάλη στους συντελεστές

Τέλος το «Τατουάζ»: Αυτό είναι το e-mail που εστάλη στους συντελεστές

Το «Τατουάζ» συνεχίζει την ανοδική πορεία της στις μετρήσεις τηλεθέασης και οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια κάθε εβδομάδας είναι καταιγιστικές. Γι’ αυτό, η απόφαση που ελήφθη για το τέλος της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς του Alpha, ξενίζει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα στο ethnos.gr το «Τατουάζ» δεν πρόκειται να συνεχίσει άλλη χρονιά. Η τελική απόφαση πάρθηκε από την τριάδα των δημιουργών, τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου και την σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου μετά από συνάντησή τους το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου.

Ο Κούλης Νικολάου επικοινώνησε αμέσως με τον Alpha και συγκεκριμένα με τη διευθύντρια προγράμματος Λυδία Μιχαήλ, το στέλεχος του προγράμματος Κώστα Σούσουλα αλλά και την υπεύθυνη μυθοπλασίας του καναλιού Δήμητρα Κωστοπούλου.

Εν συνεχεία και για να μην υπάρξουν διαρροές εστάλη mail σε όλους τους συντελεστές της σειράς, συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών.

«Μετά από έντονο προβληματισμό και πολλές συζητήσεις που κάναμε πήραμε την απόφαση το «Τατουάζ» μας να ολοκληρωθεί στον Β’ κύκλο, στα τέλη Ιουνίου 2019.

Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και την απήχηση που είχε η δουλειά αυτή κάτι που χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να συμβεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο μεθοδικά και με τον ίδιο ζήλο μέχρι και το τελευταίο πλάνο που θα γυριστεί» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή που συνυπογράφουν ο Αντρέας Γεωργίου, ο Κούλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.