ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Survivor 3: Νέα νίκη για την ελληνική ομάδα – Πανηγύρισαν έξαλλα (βίντεο)

Survivor 3: Νέα νίκη για την ελληνική ομάδα – Πανηγύρισαν έξαλλα (βίντεο)

Η ελληνική ομάδα φαίνεται να έχει βρει τα πατήματά της στο Survivor 3 και πάει από νίκη σε νίκη.

Στο σημερινό αγώνισμα, που ήθελε αρκετή ταχύτητα, η ελληνική ομάδα μπήκε με ανυψωμένο ηθικό και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 5-3. Επαθλο του σημερινού αγωνίσματος ήταν πατάτες και λάδι.

Από την άλλη πλευρά, το κλίμα στην τουρκική ομάδα είναι τεταμένο μετά την αποχώρηση της Καντέρ, η οποία πριν φύγει ξέσπασε κατά του Χικμέτ. Με αφορμή τις δηλώσεις της, οι Τούρκοι παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, όταν γύρισαν στην παραλία.

«Λες ότι είμαστε ο Χικμέτ και τα πρόβατά του και προσβάλλεις εφτά με οκτώ άτομα. Ακόμη και στην αποχώρησή σου δείχνεις τι είδους άνθρωπος είσαι. Εμείς πάντα το λέγαμε. Αυτό αποδεικνύει το επίπεδο και τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Ο άνθρωπος σηκώνεται για να την αποχαιρετήσει κι αυτή δεν του δίνει το χέρι της. Πώς μπορεί να το κάνει αυτό;», είπε αρχικά ο Χικμέτ.

Τον παίκτη διέκοψε ο Γιουσούφ για να πει την άποψή του με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.