ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς»: Δείτε τις πρώτες σκηνές από τα νέα επεισόδια (βίντεο)

«Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς»: Δείτε τις πρώτες σκηνές από τα νέα επεισόδια (βίντεο)

Μία από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνική τηλεόρασης επιστρέφει με έναν διαφορετικό τρόπο! Αυτή δεν είναι άλλη από το «Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς». Το πιο αγαπημένο ζευγάρι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, η Δήμητρα και ο Θοδωρής, επιστρέφουν στις οθόνες μας μετά από 17 χρόνια και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ!

Το «Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς» επιστρέφει στις οθόνες μας, 17 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς του Mega. Αυτή τη φορά, όμως, χάρη στις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας, κάνει πρεμιέρα στο κανάλι της Cosmote στο YouTube στις 21 Φεβρουαρίου. Τα επεισόδια από ότι έχει ακουστεί θα είναι μικρής διάρκειας! Γύρω στα 10 λεπτά!

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης φιλοδοξούν να προσφέρουν και πάλι μοναδικές στιγμές στους θεατές της σειράς, κάθε Πέμπτη, κάνοντας «ποδαρικό» με ένα χορταστικό διπλό επεισόδιο («Ζήλεια» και «Ευτυχώς που δεν έγινα μάνα»)! Μάλιστα θα δείξουν πώς και οι ίδιοι έχουν μπει για τα καλά στη νέα αυτή εποχή που διανύουμε!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=pZQphIGZrmQ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.