ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Για την παρέα»: Η «Βάνια» αποκαλύπτει πως προέκυψε το όνομα της εκπομπής

«Για την παρέα»: Η «Βάνια» αποκαλύπτει πως προέκυψε το όνομα της εκπομπής

Πώς προέκυψε το όνομα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά «Για την παρέα»; Η «Βάνια» λύνει τον γρίφο.

Φέτος, ο παρουσιαστής, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τις ατάκες του στη «Χρυσή Τηλεόραση», κάνει ένα δικό του σόου, το οποίο βασίζεται στο χιούμορ και το «φαρμακερό» σχόλιο του.

Στην εκπομπή «Για την παρέα» συμμετέχει και η Ματίνα Νικολάου ή «Βάνια», όπως έχει γίνει γνωστή.

Η «Βάνια» με την ιδιαίτερη φωνή ήταν ένας ρόλος στην παράσταση «Κοκομπλόκο» ο οποίος βρήκε τη δική του θέση στην εκπομπή και έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Η ηθοποιός Ματίνα Νικολάου, μίλησε στο People, και αποκάλυψε πως δόθηκε ο τίτλος της εκπομπής «Για την παρέα».

«Τον γνώρισα πριν από μία δεκαετία από κοινούς γνωστούς και από τότε κάνουμε παρέα. Στην πορεία, προέκυψε και η συνεργασία μας. Ξεκίνησα ως βοηθός σκηνοθέτη του Νίκου στην πρώτη του παράσταση. Αργότερα μου έγραψε ένα ρόλο, μετά ένα δεύτερο και όλο αυτό συνεχίστηκε», δηλώνει.

«Ένα χαρακτηριστικό της Βάνιας ήταν η ιδιαιτερότητα στη φωνή, ενώ στο έργο υπήρχε μια ατάκα της που έλεγε “Πάω μέσα να μαγειρέψω για την παρέα”. Μια μέρα ξέχασα τα λόγια, είπα “Πάω μέσα να μαγειρέψω” κι έφυγα. Μέσα σε λίγα λεπτά επέστρεψα λέγοντας “Γιατί; Για την παρέα”. Αυτό έμεινε και το βάλαμε και σε άλλες στιγμές της παράστασης. Έγινε viral τότε, κάναμε βιντεάκια και ήταν το αστείο μας. Τα χρόνια πέρασαν και πέρσι ο Νίκος μού ανακοίνωσε ότι θα κάνει μια καινούρια εκπομπή. Δεν γνώριζε το ακριβές κόνσεπτ, του πρότεινα όμως να τον βοηθήσω. Την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο, βρεθήκαμε και μου είπε: “Σκέφτηκα να βάλουμε τη Βάνια στην εκπομπή”. Χάρηκα πολύ, αν και δεν ήξερα τι ακριβώς πάω να κάνω. Του είπα ένα μεγάλο “ναι”, γιατί του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη», προσθέτει, τονίζοντας ότι στην αρχή δεν ήξεραν πως θα ενσωματωθεί ο ρόλος στην εκπομπή.

«“Κάπως θα βάλουμε τη Βάνια”, αυτό είπαμε. Δεν ξέραμε το τι και το πώς μέχρι να αρχίσουμε. Αυτό είναι κάτι που εξελίσσεται σιγά σιγά και είμαι πολύ ικανοποιημένη από το μέρος που έχω στην εκπομπή, γιατί ποτέ δεν ήθελα να γίνω παρουσιάστρια. Είναι ένας ρόλος που με κάνει να νιώθω ελεύθερα εκείνη τη στιγμή. Αυτό που κάνει ο Νίκος είναι δύσκολο και απαιτεί μεγάλο ταλέντο, ευστροφία και χιούμορ, χαρακτηριστικά που διαθέτει σε μεγάλο βαθμό», υπογραμμίζει η Ματίνα Νικολάου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.