ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Spoiler Alert: Δύο αποχωρήσεις φέρνουν τα πάνω – κάτω στο Power of Love

Spoiler Alert: Δύο αποχωρήσεις φέρνουν τα πάνω – κάτω στο Power of Love

Δύο αποχωρήσεις – έκπληξη αναμένονται στο Power of Love.

Μετά την αποχώρηση της Μαργαρίτας Νέρτζη και του Παύλου Παπαδόπουλου, δυο παίκτες που έχουν προκαλέσει συζητήσεις θα βρεθούν έξω από το σπίτι της αγάπης.

Σύμφωνα με το ShowTime Cy, από το ριάλιτι αποχώρησε ο Φίλιππος Αρβανίτης αλλά και ο Αντώνης Χρόνης.

Οι δυο παίκτες ήταν από εκείνους που είχαν κάνει μια ερωτική αρχή στο παιχνίδι, καθώς ο Φίλιππος είχε έρθει κοντά με την Ελενα Πολυχρονοπούλου και ο Αντώνης με την Ρένια. Βέβαια, το τελευταίο ζευγάρι περνάει δύσκολα αυτό το διάστημα, καθώς η Ρένια ζήτησε από τον Αντώνη χρόνο, λέγοντάς του ότι αισθάνεται πιεσμένη.

Η αποχώρησή τους, εάν επιβεβαιωθεί το spoiler, θα φέρει τα πάνω κάτω στο Power of Love. Βέβαια, το κοινό έχει τον τελευταίο λόγο καθώς μπορεί να τους ξαναβάλει μέσα στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/BsGnf9eH_8M/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BsGl_pdnY12/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.