ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Power of Love: Αγριο «ξεκατίνιασμα» on air!- Αφωνη η Μπακοδήμου (βίντεο)

Power of Love: Αγριο «ξεκατίνιασμα» on air!- Αφωνη η Μπακοδήμου (βίντεο)

Χαμός για μια ακόμη φορά στο σπίτι του Power Of Lοve.

Στο επεισόδιο της Τρίτης με την επιστροφή του Παύλου, είχαμε και τον πρώτο καβγά ανάμεσα στον ίδιο και την αγαπημένη του, Κατερίνα.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η Κατερίνα ενώ ο Παύλος ήταν στο σπίτι των κοριτσιών, προτίμησε να πιάσει κουβέντα με κορίτσια (τα οποία να σημειώσουμε πως είχαν δώσει την αρνητική τους ψήφο στον Παύλο) παρά να περάσει χρόνο μαζί του.

Ο Παύλος μόλις κατάλαβε ότι η Κατερίνα μιλά μαζί τους στον καναπέ και ιδίως με την Έλενα, η οποία δεν συμπαθεί καθόλου τον Παύλο, της μίλησε άσχημα μπροστά στους υπόλοιπους παίκτες κι εκείνη αντέδρασε.

Σήμερα λοιπόν όταν η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί, η Έλενα πήρε το λόγο λέγοντας πως ο Παύλος δεν θέλει η Κατερίνα να κάνει παρέα μαζί της και αυτό ήταν μόνο η αρχή… δεν ήθελε τίποτα περισσότερο ο παίκτης ώστε να αρχίσει την καβγά μαζί της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.