ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έλεν Ντι Τζένερις: Δώρο… ενός εκατομμυρίου δολαρίων στο κοινό της εκπομπής της! (φωτο-βίντεο)

Έλεν Ντι Τζένερις: Δώρο… ενός εκατομμυρίου δολαρίων στο κοινό της εκπομπής της! (φωτο-βίντεο)

Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που έχουν δοθεί ποτέ σε εκπομπή έκανε η Έλεν ΝτιΤζένερις στο κοινό της.

Πρόσφατα, η Έλεν ΝτιΤζένερις έκλεισε τα 61 της χρόνια, ωστόσο σε μία special εκπομπή που ετοίμασε, επεφύλασε μία σούπερ έκπληξη στο κοινό.

Η γνωστή παρουσιάστρια έτρεχε μία καμπάνια με γνωστή εταιρεία δημητριακών που παρακινούσε ανθρώπους να κάνουν μία καλή πράξη. Στόχος της καμπάνιας ήταν να φτάσουν τις 1.000.000 καλές πράξεις.

Στην ειδική εκπομπή η Έλεν ΝτιΤζένερις είχε καλεσμένους ανθρώπους που έκαναν τα πάντα για τους συνανθρώπους τους, είτε για κάποιο ζώο που το είχε ανάγκη.

«Θα ήθελα να γιορτάσω μαζί σας το γεγονός ότι όλοι μαζί καταφέραμε να κάνουμε 1.000.000 καλές πράξεις. Η Κένια και ο Τζον με δικά τους έξοδα ταξίδεψαν 800 μίλια για να βοηθήσουν θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ. Η Λόρι είναι δασκάλα και δώρισε το νεφρό της σε μητέρα μαθητή της. Ο Νταν παραιτήθηκε από τη δουλειά του για να δημιουργήσει έναν οργανισμό για να βοηθήσει κακοποιημένα ζώα φάρμας», είπε μεταξύ άλλων.

Τότε, απευθύνθηκε στο κοινό και τους ενημέρωσε πως κάτω από τις θέσεις τους υπάρχει ένα κουτί με δημητριακά.

Οι θεατές ενθουσιάστηκαν με το δώρο για το πρωινό τους, μόνο που μέσα δεν υπήρχε… φαγητό!

«Όλοι θα μοιραστείτε αυτό το δώρο, είναι το μεγαλύτερο που έχει δώσει ποτέ κανείς! Κρατήστε τα Cheerios σας γιατί όλοι θα μοιραστείτε 1.000.000 δολάρια!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.