ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

YFSF: Σόκαρε τους κριτές η μεταμόρφωση της Κατερίνας Στικούδη! (βίντεο)

YFSF: Σόκαρε τους κριτές η μεταμόρφωση της Κατερίνας Στικούδη! (βίντεο)

Εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά στο YFSF η Κατερίνα Στικούδη.

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στο YFSF πραγματοποίησε η Κατερίνα Στικούδη. Γι’ ακόμα μία φορά η γνωστή τραγουδίστρια αποδεικνύει περίτρανα πως το συγκεκριμένο show της ταιριάζει απόλυτη, καθώς δείχνει πως μπορεί να κάνει τα πάντα στη σκηνή.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Κατερίνα Στικούδη κλήθηκε να υποδυθεί την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο τραγούδι “Τα λέμε”. Τα λόγια είναι περιττά για την εμφάνισή της, με τους Γιώργο Μαζωνάκη και Αλέξη Γεωργούλη να δηλώνουν σοκαρισμένοι!

«Έχεις αυτή την ικανότητα και το προσόν να μπορείς να μεταμορφώνεσαι σε τέτοιο βαθμό που είναι σοκαριστικό. Ήσουν καταπληκτική!», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Ήσουν καταπληκτική, με καθήλωσες! Ήταν και το σκηνικό, αλλά περισσότερο η ενέργεια που δημιούργησες και τη μοιράστηκες μαζί μας. Είμαι ακόμα συγκινημένος με όλο αυτό, ένιωσα και το τραγούδι περισσότερο απ’ όταν το άκουγα γιατί δεν την έχω δει live. Και τώρα που το είδα σοκαρίστηκα πάρα πολύ», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.