Ποιος Έλληνας ηθοποιός και τραγουδιστής μετακόμισε μόνιμα στην Τουρκία;

Ποιος Έλληνας ηθοποιός και τραγουδιστής μετακόμισε μόνιμα στην Τουρκία;

Ο Δήμος Μυλωνάς μιλά πώς πήρες την απόφαση να μετακομίσει στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο «Πρωινό» τόνισε:

«Πήγα το καλοκαίρι διακοπές στη Σμύρνη δέκα μέρες με τη γυναίκα μου. Μόλις τελείωσαν οι διακοπές κοιταχτήκαμε και είπαμε σε ένα μήνα τα μαζεύουμε και φεύγουμε. θα την κυνηγήσουμε την τύχη μας, δεν θα την αφήσουμε. Με το που πήγαμε εκεί παρουσιάστηκαν δουλειές. Έχουμε ένα υπέροχο σπίτι στη Σμύρνη, το οποίο έχει μπροστά και πίσω κήπο, έχουμε το πάρκινγκ μας, έχουμε τα 9 σκυλάκια.».

Και συνέχισε:

«Εγώ ασχολήθηκα με συγγραφή τραγουδιών με ελληνικό στίχο που μεταφραζόταν εννοιολογικά στα τουρκικά. Η γυναίκα μου άνοιξε μαγαζί μανικιούρ – πεντικιούρ που έχει ουρές. Η γυναίκα μου έχει και την άδεια παραμονής. Η Φώφη πήρε τουρκική ταυτότητα πριν από μία εβδομάδα, της την έφεραν στο σπίτι. Δεν αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Τη δεύτερη μέρα που πήγαμε στο σπίτι, οι γείτονες μας έφεραν καινούριες κουρτίνες για τα παράθυρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.