ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Game of Thrones: Η θεωρία για τον ρόλο του Μπραν που δεν είχε σκεφτεί κανείς

Game of Thrones: Η θεωρία για τον ρόλο του Μπραν που δεν είχε σκεφτεί κανείς

Aπό το τέλος της 7ης σεζόν, ο Τζον Σνόου και η Καλίσι έχουν αναχθεί ως τα πιο σημαντικά πρόσωπα του Game of Thrones και αυτοί που συγκεντρώνουν τη μερίδα του λέοντος για να κάτσουν στο θρόνο. Από κοντά και η Σερσέι Λάνιστερ.

Υπάρχει όμως ένα second unit. Μια τάξη χαρακτήρων που έχουν δικαίωμα στο όνειρο. Όχι να κάτσουν σώνει και ντε στο θρόνο. Αλλά να διαδραματίσουν τον ρόλο που θα ξεκλειδώσει όλες τις απαντήσεις για το φινάλε του Game of Thrones. Να γίνουν κύριοι ρυθμιστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.