ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

MasterChef: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση (φωτο)

MasterChef: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση (φωτο)

Η Ιωάννα Μπουρλόκα ήταν η νικήτρια στο χθεσινό Mystery Box του MasterChef κι επίσης ήταν αυτή που κλήθηκε να επιλέξει ποιοι συμπαίκτες της θα μαγειρέψουν με 4, 5 ή 6 έξτρα υλικά στο Τεστ δημιουργικότητας, το οποίο είχε βασικό υλικό τα κανελόνια.

https://www.instagram.com/p/BwSXxm4j-dm/?utm_source=ig_embed
Νικητής στο Τεστ δημιουργικότητας αναδείχθηκε ο Μανώλης Σαρρής και συνεπώς θα είναι ο πρώτος αρχηγός στην επόμενη ομαδική δοκιμασία.

https://www.instagram.com/p/BwSewC5pM0z/?utm_source=ig_embed
Τα χειρότερα πιάτα ήταν της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη, του Χαράλαμπου Κοτσώνη και της Εύας Αμπάν, οι οποίοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και σήμερα θα παλέψουν για να κρατήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BwSfd1XpsEC/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.