Κάθεστε; – Δείτε πόσα χρήματα παίρνουν οι ηθοποιοί του Game of Thrones ανά επεισόδιο!

Κάθεστε; – Δείτε πόσα χρήματα παίρνουν οι ηθοποιοί του Game of Thrones ανά επεισόδιο!

Ήταν αναμενόμενο εφόσον η σειρά έχει εξελιχθεί σε φαινόμενο. Όλοι ξέρουν το Game of Thrones, όλοι, ακόμα και αυτοί που δεν το παρακολουθούν, γνωρίζουν πολλά από τα διάφορες συζητήσεις που γίνονται γύρω τους ή στο διαδίκτυο. Έτσι, ήταν επόμενο οι ηθοποιοί της πιο δημοφιλούς σειράς, να μετατραπούν σε stars και οι τσέπες τους να παραφουσκώσουν.

Μια πρόσφατη έρευνα, μας αποκαλύπτει τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένουςχαρακτήρες. Ακόμα και οι νεότεροι σε ηλικία, το μόνο σίγουρο, είναι πως δεν ανησυχούν για το μέλλον τους….

Emilia Clarke: 500,000 δολάρια ανά επεισόδιο

Kit Harington: 500,000 δολάρια ανά επεισόδιο

Peter Dinklage: 500,000 δολάρια ανά επεισόδιο

Nikolaj Coster-Waldau: 500,000 δολάρια ανά επεισόδιο

Lena Headey: 500,000 δολάρια ανά επεισόδιο

Sophie Turner: 150,000 δολάρια ανά επεισόδιο

Maisie Williams: 150,000 δολάρια ανά επεισόδιο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.