Συγκλόνισε η Αλεξία Έβερτ! Το ιατρικό λάθος που τους άλλαξε τη ζωή

Συγκλόνισε η Αλεξία Έβερτ! Το ιατρικό λάθος που τους άλλαξε τη ζωή

Η Αλεξία Έβερτ, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show, συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της. Ο Γιώργος Αλβέρτης, μετά από ένα σοβαρό ιατρικό λάθος κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης που έκανε το 2005, καθηλώθηκε στο κρεβάτι.

«Ο σύζυγός μου είχε μια κύστη τρίτης κοιλίας στον εγκέφαλο, έπρεπε να χειρουργηθεί, χειρουργήθηκε και αμέσως μετά το χειρουργείο πήγαν όλα στραβά από εγκληματική αμέλεια γιατρών. Κατέστη άνθρωπος με ειδικές ανάγκες. Όταν υπέβαλα τη μήνυση, τέσσερα χρόνια μετά, ένας από τους θεράποντες γιατρούς πήγε για απολογία και μετά από δύο μέρες έβαλε τέλος στη ζωή του.

Προσπαθούσα να μαζέψω τα κομμάτια μου. Ξέρεις τι είναι να έχεις έναν άντρα σαν τα κρύα τα νερά, όμορφο, πετυχημένο και την άλλη μέρα να στον παραδίδουν έτσι; Ζητούσα δικαίωση. Κατάλαβα ότι δεν θα καλυτερεύσει όταν πήγαμε στη Γερμανία, σε μια κλινική που ειδικεύεται σε χειρουργεία εγκεφάλου και μου είπαν «Λυπάμαι κ. Έβερτ, μην περιμένετε πολλά».

Εδώ μας γέμισαν εμπιστοσύνη. Μας είπαν ότι μια εβδομάδα μετά το χειρουργείο θα γυρίσει πίσω στη δουλειά του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.