ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

On air το «ONE TV» του Βαγγέλη Μαρινάκη – H πρώτη εκπομπή

On air το «ONE TV» του Βαγγέλη Μαρινάκη – H πρώτη εκπομπή

Η πρώτη διαδικτυακή εκπομπή του One TV έγινε πραγματικότητα. Είχε τη μορφή έκτακτης διαδικτυακής εκπομπής, αλλά ταυτόχρονα αποτέλεσε και το πρώτο «τεστ» για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ήταν μια δίωρη διαδικτυακή εκπομπή από το «One TV» με θέμα την παρουσίαση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» του νυν δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρθηκαν και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς θα είναι και πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Η εκπομπή προβλήθηκε μέσω του in.gr.

Το studio του One TV είναι εγκατεστημένο στα γραφεία των εφημερίδων «Νέα» και «Βήμα» στη Λεωφόρο Συγγρού. Χρέη διευθυντή έχει αναλάβει ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος αντικατέστησε την Πόπη Τσαπανίδου, που παραιτήθηκε λίγο καιρό πριν τη λήξη της διορίας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταθέσει αίτηση στο ΕΣΡ για τηλεοπτική άδεια εθνικής εμβέλειας. Αυτό σημαίνει πως διεκδικεί την έκτη άδεια, ενώ οι άλλες πέντε έχουν ήδη δοθεί για τα κανάλια: Alpha TV, Star, ΣΚΑΪ, Open TV και ΑΝΤ1. Αυτό το διάστημα, το Συμβούλιο εξετάζει τον φάκελο της «Alter Ego», ενώ στο επόμενο στάδιο θα ακολουθήσει ενδελεχής έλεγχος του πόθεν έσχες και των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.