ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Power of Love: Έξαλλη η Μαρία Μπακοδήμου με παίκτες του reality (βίντεο)

Power of Love: Έξαλλη η Μαρία Μπακοδήμου με παίκτες του reality (βίντεο)

«Μέσα στο βανάκι μας είπε ότι πήρε τέσσερις γκόμενες και βγήκε εκεί…». Αυτή η ατάκα του Γιάννη Μυλωνόπουλου στον συμπαίκτη του του Bill Σαντρία στάθηκε η αφορμή για να στηθεί ένας ακόμα… τσαμπουκάς στο Gala του Power of Love.

Ο Bill έγινε έξαλλος και πήρε αμέσως τον λόγο ανεβάζοντας τους τόνους. «Θίχτηκα. Η Κατερίνα ήταν με τον Παύλο κι εγώ έκανα ότι ήθελα στη έξω ζωή μου. Έχεις τάξει στην Άννα; Εγώ δεν έταξα κάτι, δεν κορόιδεψα κάποιον. Άντε τώρα, ήρθες να παίξεις μαζί μας εσύ; Να μας πουλήσεις τρέλα; Μας πουλάς τρέλα; Την Άννα προστατεύω που είναι φίλη μου. Της τα είχα πει από τότε. Άντε! Γελάει ο κόσμος μαζί σου», είπε ο Bill σε έντονο ύφος.

Ο Γιάννης Μυλωνόπουλος θέλησε να απαντήσει αμέσως: «Ότι θες κάνεις στη ζωή σου κι εγώ κάνω ότι θέλω. Δεν βγήκα να σε κατακρίνω. Δεν έχω τάξει τίποτα σε κανέναν. Δεν ήρθα να παίξω καθόλου μαζί σου, εσύ ήρθες να κρίνεις την προσωπική μου ζωή. Τι σε έχω βάλει; Τελάλη στη ζωή μου σε έχω βάλει; Πέφτω επίπεδο, σκοτώνομαι εγκεφαλικά. Ο κόσμος πραγματικά γελάει μαζί μου με την επιλογή που έχω κάνει» ανέφερε ο παίκτης.

Η Μαρία Μπακοδήμου έγινε έξαλλη με τα όσα διαδραματιζόντουσαν μπροστά της: «Πραγματικά, είστε πάρα πολύ αστείοι» τους είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.