ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Power of Love: Διπλή ανατροπή στην αποχώρηση – Ξαφνιάστηκαν οι παίκτες με την εξέλιξη (βίντεο)

Power of Love: Διπλή ανατροπή στην αποχώρηση – Ξαφνιάστηκαν οι παίκτες με την εξέλιξη (βίντεο)

Στην έναρξη του Gala, η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε πως σήμερα από το Power of Love θα αποχωρήσουν δύο παίκτες, ένας άντρας και μία γυναίκα. Οι παίκτες ψήφισαν και αποφάσισαν να φύγουν από το σπίτι ο Νοντάρης Αραπίδης και η Αλεξάνδρα Βαρζάρι.

Κι ενώ οι δύο τους ήταν έτοιμοι να φύγουν, η Μαρία Μπακοδήμου άνοιξε το μυστηριώδες κουτί για να ανακοινώσει τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Στο χαρτί που υπήρχε μέσα στο κουτί αναφερόταν ότι μόνο ένας παίκτης θα αποχωρήσει και η παρουσιάστρια ζήτησε από τους υπόλοιπους παίκτες να ψηφίσουν αρνητικά μεταξύ των δύο για ποιος θα φύγει, κάτι που ξάφνιασε τους πάντες.

Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους πήρε η Αλεξάνδρα, η οποία και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.