ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

MasterChef: Η αποκάλυψη του Χαράλαμπου για την αποχώρηση του Σταμάτη (βίντεο)

MasterChef: Η αποκάλυψη του Χαράλαμπου για την αποχώρηση του Σταμάτη (βίντεο)

Όταν αποχώρησε ο Σταμάτης Κωβαίος από το MasterChef, ο ίδιος και κάποιοι συμπαίκτες του υποστήριξαν ότι το έκανε για να αφυπνίσει τους συμμετέχοντες, τους μάγειρες που έχουν δείξει ότι έχουν περισσότερες δυνατότητες. Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, όμως, είπε πως η απόφαση του Σταμάτη να αποχωρήσει οικειοθελώς ήταν γιατί ήθελε να φτιάξει το προφίλ του απέναντι στον κόσμο, αφού πήρε κάποιες πληροφορίες από τους παίκτες που ξαναμπήκαν στο σπίτι.

Καλεσμένος Στη φωλιά των Κου Κου τη Μεγάλη Δευτέρα, ο Χαράλαμπος δήλωσε: «Ό,τι πίστευα το είπα, ξεκάθαρα. Επέμενα όταν επέστρεψα στο σπίτι ότι δεν ήθελα εγώ προσωπικά να μεταφέρω την εικόνα του κόσμου στο σπίτι, γιατί ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να βλέπει και να αντιλαμβάνεται τα πράγματα έξω. Δηλαδή, αν εγώ πήγαινα στο σπίτι και έλεγα στον καθένα χωριστά πώς τον βλέπει ο κόσμος, λόγω της πίεσης από τον εγκλεισμό θα τους έκανα μεγάλο κακό. Δεν σκέφτηκε το ίδιο ο Ντέιβιντ, ο οποίος όταν μπήκε στο σπίτι είπε κάποια πράγματα ξεκάθαρα στον Σταμάτη, λίγο υπερβολικά. Κάποια πράγματα δεν ήταν όπως τα εξήγησε. Ο Σταμάτης, ως ιδιαίτερος χαρακτήρας, το πήρε βαριά, τον πείραξε και έγινε ό,τι έγινε. Επηρεάστηκε και ο Σταμάτης κατά κάποιο τρόπο, αλλά δεν το δείχνει και δεν μεταφέρει τα προβλήματα από έξω μέσα. Νομίζω ότι το πιο τρανό παράδειγμα ήταν ο Σταμάτης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.