ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Masterchef: O Κουτσόπουλος αποκάλυψε το ύψος του και «γονάτισε» το Twitter (φωτο)

Masterchef: O Κουτσόπουλος αποκάλυψε το ύψος του και «γονάτισε» το Twitter (φωτο)

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «το έχει» με το χιούμορ και το αποδεικνύει κάθε φορά μέσω αναρτήσεών του στα κοινωνικά δίκτυα.

Αυτή τη φορά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που είναι αναμφισβήτητα ο σταρ του MasterChef, αποκάλυψε το ύψος του και απάντησε σε όλους εκείνους που είχαν απορίες. Ο σεφ είναι 1,74 μ..

«Για να το λύσουμε… 1,74 μετρημένος στο Α.Τ Νέας Σμύρνης , για την καινούργια ταυτότητα… (τον παρακάλεσα να βάλει κάνα πόντο παραπάνω… Αλλά δεν έπιασε…)», έγραψε ο σεφ-κριτής στο Twitter.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που είναι ο πιο κοντός από τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά, οι οποίοι αρκετά ψηλοί άντρες. Μάλιστα, για το ύψος του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει δεχθεί τρολάρισμα από τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος του είχε πει: «Είσαι περασιά με το ύψος των πάγκων», κάνοντας να τον ξεσπάσει σε γέλια.


https://twitter.com/KoutsopoulosLeo/status/1120762040140931073


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.