Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκαλύπτει αν θα φύγει κριτής του MasterChef από την εκπομπή

Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκαλύπτει αν θα φύγει κριτής του MasterChef από την εκπομπή

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση πως ένας από τους τρεις κριτές του MasterChef, δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο ένας εκ των τριών κριτών, βρίσκεται στη Δράμα και μέσω ζωντανής σύνδεσης μίλησε στο Πρω1νό του ANT1 και μεταξύ άλλων, διέψευσε την εν λόγω είδηση και τόνισε πως αν αποφασίσει κάποιος να αποχωρήσει θα το κάνουν και οι τρεις, καθώς είναι φίλοι.

Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό, δεν ακούστηκε ποτέ κάτι τέτοιο! Το είδα γραμμένο κάπου και τηλεφώνησα στον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τους ρώτησαν αν είπε κάποιος κάτι. Δεν ξέρω πώς βγήκε. Όχι, δεν θα φύγει κανείς και αν είναι να φύγει κάποιος θα φύγουμε όλοι μαζί. Μόνο ένας δεν φεύγει»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.