Eurovision 2019: Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση μέλος του διαγωνισμού- Τι συνέβη;

Eurovision 2019: Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση μέλος του διαγωνισμού- Τι συνέβη;

Σε ένα φαντασμαγορικό σόου ο 64ος διαγωνισμός ανέδειξε νικήτρια την Ολλανδία, ένα από τα φαβορί του τελικού της Eurovision 2019. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Ιταλία και την τρίτη η Ρωσία.

O Duncan Laurence και το τραγούδι «Arcade» των Wouter Hardy, Duncan Laurence και Joel Sjoo ενθουσίασε το κοινό και τους κριτικούς και κατάφερε να κερδίσει.

Τα φαβορί αρκετά, η Ελλάδα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, η Κατερίνα Ντούσκα καταχειροκροτήθηκε και μπήκε στις καρδιές των Eurofans όμως πήρε την 21η θέση. Την ίδια σκληρή προσπάθεια έκανε και η Τάμτα με το τραγούδι της Replay για την Κύπρο, όμως ούτε και εκείνη κατάφερε να κατατροπώσει τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού και κατέλαβε την 15η θέση για την Κύπρο.

Η Eurovision τελείωσε όμως υπήρξε ένα δυσάρεστο γεγονός. Στο νοσοκομείο βρίσκεται μέλος του μουσικού διαγωνισμού σε σοβαρή κατάσταση. Η αποκάλυψη έγινε σε πρωινή εκπομπή!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σουηδός από την πίεση βρίσκεται στο νοσοκομείο αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος και σοκαρίστηκε η Ελένη Μενεγάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.