ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Βόμβα»: Δείτε σε ποιον κλείνει οριστικά την πόρτα του ο ALPHA (φώτο)

«Βόμβα»: Δείτε σε ποιον κλείνει οριστικά την πόρτα του ο ALPHA (φώτο)

Η σειρά στην οποία παίζει οδεύει προς το τέλος της και κανείς δεν ξέρει πού θα «κλείσει» για την επόμενη χρονιά.

Σήμερα, ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης στην «Φωλιά των Κου Κου» πέταξε «βόμβα» σχετικά με το μέλλον του.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Γεωργίου, για τον οποίο, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος «η πόρτα του Alpha είναι κλειστή. «Το διασταύρωσα και ισχύει. Ο Alpha έκλεισε καθημερινό σίριαλ στη θέση του Τατουάζ. Μιλάμε για prime time, πράγμα που σημαίνει ότι ο Alpha δεν έχει πλέον θέση για τις 8 λέξεις. Αυτό σημαίνει ότι η πόρτα του Alpha κλείνει για το καθημερινό του Ανδρέα Γεωργίου – γιατί ετοιμάζει και εβδομαδιαίο. Και τώρα έχουν δώσει τα χέρια εξ αποστάσεως με τον ΣΚΑΪ. Άρα ο ΣΚΑΪ λογικά τώρα περιμένει τον Ανδρέα Γεωργίου. Μαθαίνω ότι μέχρι να ολοκληρωθεί το Τατουάζ, δεν θα μπορεί να μιλάει ηθικά και νομικά δεν θα μπορεί να μιλάει με άλλα κανάλια. Θεωρώ ότι με το τέλος του Τατουάζ θα επικυρωθεί όλο αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.