ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Survivor 1 – Μαριάννα Καλέργη: «Πάμε να δούμε τι γίνεται μην τα σπάσω όλα, έλεγε ο Ντάνος» (βίντεο)

Survivor 1 – Μαριάννα Καλέργη: «Πάμε να δούμε τι γίνεται μην τα σπάσω όλα, έλεγε ο Ντάνος» (βίντεο)

«Καταπέλτης» ήταν η Μαριάννα Καλλέργη στα σχόλια που έκανε για το Survivor σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή.

Η αθλήτρια που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, όταν ήταν στον Άγιο Δομίνικο, καταγγέλλοντας, ότι η ιατρική περίθαλψη ήταν ελλιπής.

«Στο Survivor μας είχαν πει ότι θα έχουμε την περίθαλψη που μας αρμόζει, αλλά μας φέρονταν σαν ζώα»

Η Μαριάννα Καλλέργη είπε χαρακτηριστικά: «Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Είμαι πολύ τυχερή που άκουσα το σώμα μου. Στο κομμάτι της υγείας μας έλεγαν άλλα και άλλα πράγματα είδαμε. Μας είχαν πει ότι θα έχουμε νοσοκομείο, θα έχουμε την περίθαλψη που μας αρμόζει και ότι δεν θα μας φέρονταν… σαν ζώα, για να το πω κυνικά. Ένα βράδυ αρχίζω και ψήνομαι και τρέμω. Με πιάνει ο Σπαλιάρας και μου λέει «βράζεις».

Έρχεται και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και μου λέει «Έχεις αλλάξει χρώμα, πάμε τώρα να δούμε τι γίνεται, μην τα σπάσω όλα»!

Με πήγαν στο νοσοκομείο για 40 λεπτά, με γύρισαν πίσω και ξανασήκωσα πυρετό. Μου έδιναν συνέχεια χάπια, δεν ξέρω τι μου έδιναν. Δεν έφυγα εκείνο το βράδυ, μου είπαν κάνε υπομονή μέχρι το συμβούλιο. Ο πνευμονολόγος μου μού είπε όταν αν έμενα στο νησί άλλες 3 ώρες, θα είχα πρόβλημα.

H σχέση της Μαριάννας Καλλέργη με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο

Η Μαριάννα Καλλέργη μίλησε, ακόμη και για το ποια είναι η σχέση της με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, εκφράζοντας το θαυμασμό της προς το πρόσωπό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο ήμασταν μαζί στο Nomads. Έχουμε έρθει πολύ κοντά, είναι ένας άνθρωπος τρομερός, μου έχει σημαδέψει τη ζωή. Τον θαυμάζω για τον τρόπο που μου μιλάει, που έχει αυτή την ενέργεια σε ό,τι κι αν κάνει. Δεν ξέρεις πώς μπορεί να τα φέρει η ζωή, απλά κάνουμε πάρα πολύ παρέα και ό,τι και να χρειαστεί θα είμαι εκεί και αν χρειαστώ κι εγώ κάτι θα είναι εκεί», είπε η Μαριάννα Καλλέργη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.