Terminator Dark Fate : Ο Εξολοθρευτής επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη (βίντεο)

Terminator Dark Fate : Ο Εξολοθρευτής επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη (βίντεο)

Το «Terminator: Dark Fate», η νέα ταινία της θρυλικής σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας του Εξολοθρευτή, σε σκηνοθεσία Τιμ Μίλερ και παραγωγή Τζέιμς Κάμερον έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Ιουλίου, ενώ μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και την Λίντα Χάμιλτον!

H νέα ταινία της σειράς «Terminator» έχει τίτλο «Dark Fate» και αποτελεί συνέχεια των δύο πρώτων ταινιών, «Εξολοθρευτής» (1984) του Τζέιμς Κάμερον και η συνέχειά του, «Terminator 2: Judgment Day» (1991), οι οποίες έγραψαν τη δική τους ιστορία στον τομέα της επιστημονικής φαντασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Terminator: Dark Fate» σηματοδοτεί τη μεγάλη επιστροφή της ηρωίδας του Εξολοθρευτή, «Σάρα Κόνορ» την οποία ενσαρκώνει η ηθοποιός Λίντα Χάμιλτον. Στην νέα ταινία, η Χάμιλτον προσπαθεί να προστατέψει δύο γυναίκες από ένα νέο είδος Εξολοθρευτή, τον οποίο υποδύεται ο Γκάμπριελ Λούνα.

Το τρέιλερ του «Terminator: Dark Fate» που μόλις κυκλοφόρησε έχει αρκετές αναφορές στις πρώτες ταινίες της σειράς, με πολλούς θαυμαστές να δηλώνουν ήδη ενθουσμιασμένοι!

https://www.instagram.com/p/BxzwBzOltZL

https://www.instagram.com/p/Bx2GQcclVAL

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.