ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Xαμός στον ΣΚΑΪ: «Κατέρρευσε» γνωστή παρουσιάστρια

Xαμός στον ΣΚΑΪ: «Κατέρρευσε» γνωστή παρουσιάστρια

Απογοητευτικά παραμένουν τα νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι του Φαλήρου, παρά την… επένδυση του σταθμού στην ενημέρωση και στις πολιτικές εξελίξεις.

Στη διοίκηση επικρατεί αναβρασμός και προσπαθούν να βρουν τρόπο για να επαναφέρουν την τηλεθέαση στα επίπεδα των προηγούμενων ετών.

Ακόμα και το ισχυρό χαρτί του σταθμού, που είναι ο τομέας της ενημέρωσης, παρουσιάζει μεγάλη πτώση. Με εξαίρεση την πρωινή ζώνη και την εξαιρετική πορεία του Δημήτρη Οικονόμου, τα υπόλοιπα προγράμματα δεν καταφέρνουν να πιάσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στο κανάλι επικρατεί συναγερμός, μιας και τα απογοητευτικά νούμερα συμπαρέσυραν ακόμα και το δελτίο ειδήσεων, με αποτέλεσμα κορυφαία παρουσιάστρια να «καταρρέυσει».

Ακόμα και η αξιόλογη Σία Κοσιώνη δεν καταφέρνει να σώσει την παρτίδα.

Τα νούμερα που σημειώνει τον τελευταίο καιρό, όχι απλά είναι πεσμένα, αλλά είναι και μονοψήφια.

Μάλιστα, χθες, σημείωσε 9,8 στο δυναμικό κοινό, με την παρουσιάστρια να «καταρρέει» σε τηλεθέαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον ο σταθμός ποντάρει στην εκλογική μάχη της Κυριακής, με στόχο να ρεφάρει τη χασούρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.