Survivor: Αποχώρησε ο Hikmet Tugsuz – Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη (βίντεο)

Survivor: Αποχώρησε ο Hikmet Tugsuz – Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη (βίντεο)

Εκτός Survivor βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Hikmet Tugsuz. Ο Τούρκος παίκτης, μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του, δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο παιχνίδι, με τον Σάκη Τανιμανίδη να κάνει τη σχετική ανακοίνωση στο συμβούλιο του νησιού.

«Να ξεκινήσω με τα δυσάρεστα ή ευχάριστα, ανάλογα πώς θα το δει ο καθένας. Το δυσάρεστο είναι ότι ο Hikmet δεν θα μπορέσει να συνεχίσει μαζί σας το παιχνίδι. Ο τραυματισμός που είχε εκείνη την άτυχη μέρα δεν του επιστρέφει την επιστροφή του στο παιχνίδι.

Το θετικό είναι, αυτό που σας είχα πει και την πρώτη φορά που μας είχαν δώσει κάποια διάγνωση οι γιατροί, ότι ο τραυματισμός του δεν θα του αφήσει κάποιο μόνιμο πρόβλημα. Σε λίγους μήνες, το πολύ, θα είναι και πάλι ο Hikmet που όλοι ξέραμε. Είναι κρίμα που δεν θα τον έχουμε πλέον δίπλα μας, του ευχόμαστε περαστικά και μία γρήγορη ανάρρωση», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.