Πάνος Ζάρλας: Δείτε τη νίκη του στον τελικό του Power of Love (βίντεο)

Πάνος Ζάρλας: Δείτε τη νίκη του στον τελικό του Power of Love (βίντεο)

Ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Συγγρού και η είδηση του θανάτου προκάλεσε σοκ. Ο 27χρονος είχε γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα, μέσα από τη συμμετοχή του, αλλά και τη νίκη του στο Power of Love, μαζί με την τότε σύντροφό του, Στέλλα Μιζεράκη.

Το ημερολόγιο έγραφε 30 Ιουνίου 2018, όταν το Power of Love 1 έριχνε αυλαία μετά από περίπου πέντε μήνες με ερωτικά σκιρτήματα, απογοητεύσεις, ραντεβού, αγάπες, καβγάδες, φιλίες και έχθρες.

Στον μεγάλο τελικό, μέσα από τις ψηφοφορίες του κοινού και των παικτών, νικητές αναδείχθηκαν στο τελευταίο Gala ο Πάνος Ζάρλας και η Στέλλα Μιζεράκη, κερδίζοντας από 10.000 ευρώ ο καθένας.

Η ανάδειξη των νικητών είχε κάνει τότε έξαλλο τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί, ο οποίος πέταξε το σακάκι του και αποχώρησε εκνευρισμένος και απογοητευμένος από το αποτέλεσμα.

Δείτε όσα είχαν γίνει στο φινάλε του τελικού…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.