ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

MasterChef 3- Σπυριδούλα: «Καρφώνει» τον Σταμάτη – Οι δηλώσεις για την συμπεριφορά της

MasterChef 3- Σπυριδούλα: «Καρφώνει» τον Σταμάτη – Οι δηλώσεις για την συμπεριφορά της

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είναι μία από τις παίκτριες του φετινού MasterChef που ξεχώρισε, όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες, αλλά και για τον χαρακτήρα της, ο οποίος σχολιάστηκε παρά πολύ και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο.

Η 25χρονη Σπυριδούλα που κατάγεται από τον Βόλο, έφτασε στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο δεν κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια. Η πρώην παίκτρια του MasterChef 3, παραχώρησε συνέντευξη στο «TV Έθνος» και μεταξύ άλλων τα «έβαλε» με τον πρώην συμπαίκτη της, Σταμάτη Κωβαίο για τη συμπεριφορά του.

Υπενθυμίζεται πως ο Σταμάτης Κωβαίος αποχώρησε από το MasterChef 3, μαγειρεύοντας επίτηδες ένα κακό πιάτο. Έκανε όλες τις παρασκευές επίτηδες λάθος, καθώς όπως φάνηκε, ήθελε να αποχωρήσει. Οι κριτές του MasterChef 3 δεν βαθμολόγησαν καν το πιάτο του και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε από τον παίκτη εξηγήσεις γι’ αυτό που έγινε.

Τι αποκάλυψε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη

Συγκεκριμένα, η παίκτρια που έγινε αντιπαθής στο κοινό, απάντησε στο αν υπήρξαν συμπαίκτες της, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από εκείνη μόλις έμαθαν τι υποστηρίζει ο κόσμος έξω, ενώ αποκάλυψε πώς της είπαν ότι την αποκαλούσε ο κόσμος.

Ήταν πιο διαβασμένοι ορισμένοι συμπαίκτες σας;

Μπορεί να ήταν όντως. Επίσης όταν μπήκαν παίκτες που αποχώρησαν, μας είπαν «εσύ είσαι φουλ αγαπητός, εσύ είσαι φουλ αντιπαθητικός», εμένα μου είπαν ότι ο κόσμος με λέει τέρας. Εμένα και τον Σταμάτη. Και απάντησα ότι η Σπυριδούλα δεν μπορεί να αλλάξει.

Υπάρχουν άνθρωποι που απομακρύνθηκαν από εσάς ή άλλαξαν συμπεριφορά;

Υπήρχαν άνθρωποι που όταν τα έμαθαν αυτά, για δικό τους καλό, απομακρύνθηκαν όταν έγραφαν οι κάμερες. Ο Σταμάτης είχε κάποια αλλαγή όταν μπήκαν οι παίκτες και μετά. Το είχε πει και ο Παντελής και ο Ζαχίρ ότι άρχισε να τους πλαισιώνει πιο πολύ, ώστε να φανεί καλύτερη η εικόνα του προς τα έξω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω. Με τον Ζαχίρ μέσα στο παιχνίδι έκανα παρέα, αλλά δεν ήμουν η κολλητή του. Δεν γινόταν να βγω στην κάμερα και να αγαπήσω τον Ζαχίρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.