ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

OPEN TV: Τέλος ο Λ.Λαζόπουλος – «Κόβεται» το Αλ Τσαντίρι! (φώτο)

OPEN TV: Τέλος ο Λ.Λαζόπουλος – «Κόβεται» το Αλ Τσαντίρι! (φώτο)

Το Αλ Τσαντίρι Νιούζ, η σατιρική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου δεν θα προβληθεί την νέα τηλεοπτική σεζόν στο OPEN.

Μετά από αρκετό καιρό απουσίας ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε στην τηλεόραση μαζί με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

Ο ηθοποιός ξεκίνησε με πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης και παρά την μικρή πτώση στη συνέχεια, καταφέρνει να κλείσει τη χρονιά με θετικό πρόσημο.

Τα πράγματα ωστόσο ανατρέπονται και όλα δείχνουν πως η συνεργασία του Λάκη με το OPEN δεν θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Λάκης Λαζόπουλος έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να «τρέξει» παράλληλα και την εκπομπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, στο τέλος Ιουνίου «κόβεται» το Αλ Τσαντίρι και οι δρόμοι Λαζόπουλου – OPEN χωρίζουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.