ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έκανε το Deal της ζωής του – Χαμός στο πλατό του Alpha

Έκανε το Deal της ζωής του – Χαμός στο πλατό του Alpha

Το Deal της ζωής του έκανε πραγματικά ο Λάζαρος, στο ομώνυμο τηλεπαιχνίδι του Alpha. Ο παίκτης τα πήγε περίφημα και έφυγε από το πλατό πλουσιότερος κατά 35.200 ευρώ.

Στα τρία τελευταία κουτιά, είχε μέσα 50 ευρώ, 20.000 και 60.000! Ο τραπεζίτης του πρόσφερε 16.200 ευρώ, μια πρόταση την οποία απέρριψε αμέσως. Στη συνέχεια ζήτησε να ανοίξει το κουτί 13. Μόλις το κουτί ανοίχτηκε, ξεκίνησαν τα πανηγύρια, καθώς τα 50 ευρώ έφυγαν από τη… μέση.

Με 20.000 και 60.000 ευρώ, ο τραπεζίτης πήρε τηλέφωνο και του έκανε μια σούπερ προσφορά, 35.200 ευρώ για να πουλήσει το κουτί του.

Ο Λάζαρος αποφάσισε πως το σωστό θα είναι να σταματήσει εκεί και να μην ρισκάρει για παραπάνω χρήματα. Άλλωστε, τα 35.200 ευρώ ήταν μια πολύ καλή προσφορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο παίκτης, λοιπόν, αποδέχτηκε την προσφορά του τραπεζίτη και όπως είδαμε στη συνέχεια, έκανε το καλύτερο Deal, καθώς πούλησε το κουτί του, που περιείχε 20.000 ευρώ για 35.200

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.