Survivor: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε – Έβαλε τα κλάματα μόλις άκουσε το αποτέλεσμα (βίντεο)

Survivor: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε – Έβαλε τα κλάματα μόλις άκουσε το αποτέλεσμα (βίντεο)

Εκτός Survivor βρίσκεται από σήμερα η Busra Yalcin! Η Τουρκάλα παίκτρια, που βρέθηκε υποψήφια μαζί με τον Okay Koksal, αποχώρησε βάσει της μεγάλης ψηφοφορίας του κοινού, το οποίο την κατέταξε σε χαμηλότερη θέση από τον συμπαίκτη της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ. Δεν πιστεύω πως κατάφερα να δείξω τις πραγματικές αγωνιστικές δυνατότητες της Busra. Δεν βρήκα την ευκαιρία να αποδείξω ποια είμαι και γι’ αυτό πιστεύω πως ξεκίνησα λίγο αργά το Survivor. Στη συνέχεια όταν οι αντίπαλοί μου ανέβηκαν αγωνιστικά, τότε ξεκίνησα να αγωνίζομαι πιο πολύ. Έκανα ότι μπορούσα. Είμαι πολύ στεναχωρημένη αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να μιλήσω.

Είμαι μικρή ακόμα. Απέκτησα πολύ καλές εμπειρίες εδώ, έκανα φιλίες. Απέκτησα μια πολύ καλή αδερφή. Οι εμπειρίες που έχω αποκτήσει εδώ πιστεύω πως θα με βοηθήσουν στη ζωή μου εκτός παιχνιδιού. Ευχαριστώ πολύ κι εσάς και την παραγωγή που με εμπιστευτήκατε. Αυτά είχα να πω. Ας είναι για το καλό όλων μας», είπε μεταξύ άλλων η Busra Yalcin.

Δείτε τι έγινε στο συμβούλιο του νησιού…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.