Χριστίνα Λαμπίρη: Αποκάλυψε γιατί έφυγε από την τηλεόραση

Χριστίνα Λαμπίρη: Αποκάλυψε γιατί έφυγε από την τηλεόραση

Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι μία δυναμική γυναίκα που δεν φοβάται να μιλήσει ανοιχτά, ακόμα και για τους λόγους που την έκαναν να φύγει από τον χώρο της τηλεόρασης.

Σε δηλώσεις προχώρησε η πρώην παρουσιάστρια, παρευρισκόμενη σε εκδήλωση για παρουσίαση βιβλίου. Η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει σε κάθε ερώτηση που τις έκαναν οι δημοσιογράφοι.

Μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Λαμπίρη, αναφέρθηκε και στον λόγο που αποχώρησε από τα τηλεοπτικά πλατό.

«Δεν με απασχόλησε ποτέ η μαρκίζα. Με απασχόλησαν πρώτα οι συνάδελφοι, οι συνεργάτες, όλα τα παιδιά πίσω από τις κάμερες νομίζω το γνωρίζουν πολύ καλά.» ανέφερε.

«Η καλή σχέση και γενικά η καλή δουλειά με απασχόλησε. Για να βγαίνει ένα σωστό αποτέλεσμα, για να είναι ένα όμορφο αποτέλεσμα και για τον τηλεθεατή και για να το απολαμβάνει. Όταν έπαψαν να ισχύουν αυτά και κατάλαβα πως εγώ δεν μπορώ να τρέξω στον αγώνα, θεώρησα πως είναι εξαιρετικά τίμιο εκ μέρους μου και ως προς τους εργοδότες μου και ως προς το κοινό, λίγο να κάνει μια ανάπαυλα…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντελώς αινιγματική στις δηλώσεις της, η Χριστίνα Λαμπίρη μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν σκοπεύει να επιστρέψει στον χώρο της τηλεόρασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.