Survivor: «Αρπάχτηκαν» Κατερίνα Δαλάκα – Δήμητρα Βαμβακούση μέσα στην καλύβα (βίντεο)

Survivor: «Αρπάχτηκαν» Κατερίνα Δαλάκα – Δήμητρα Βαμβακούση μέσα στην καλύβα (βίντεο)

Μια απροσεξία της Κατερίνας Δαλάκα προκάλεσε ένταση στην καλύβα της μαύρης ομάδας του Survivor. Η Κατερίνα προχωρούσε προς το “κρεβάτι” της και κατά λάθος πάτησε το πόδι της Δήμητρας Βαμβακούση. Η Δήμητρα πόνεσε, όπως ήταν φυσικό, και παραπονέθηκε στην Κατερίνα, με αποτέλεσμα να ανοίξουν βραδιάτικα έντονο διάλογο.

«Δεν έβλεπα τίποτα και κατά λάθος πάτησα το πόδι της Δήμητρας και μου μίλησε άσχημα. Μετά παρεξηγήθηκα κι εγώ γιατί δεν την πάτησα με σκοπό να της κάνω κακό, την πάτησα γιατί δεν έβλεπα. Και ζήτησα συγγνώμη, αλλά κι εγώ νευρίασα με τον τρόπο που μου μίλησε η Δήμητρα. Όταν κάποιος κάνει κάτι κατά λάθος, δεν μπορείς να του πεις “πω ρε Κατερίνα, τι μου έκανες”. Είναι ο τρόπος που λες κάτι και όχι το τι λες. Δεν μου αρέσει να μου μιλάνε απότομα όταν δεν φταίω σε κάτι», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.

«Έτσι αντιδράει κάποιος όταν πονάει. Δεν θεωρώ ότι ήταν υπερβολική η αντίδρασή μου. Αλλά γενικά η Κατερίνα έχει το κόλλημα να σου λέει “γιατί μου μιλάς έτσι, γιατί έχεις αυτόν τον τρόπο”. Δεν έχω κάποιον τρόπο, είναι η αντίδραση όταν πονάς, όταν κάτι σε νευριάζει», είπε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.